COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria municipiului Giurgiu face precizarea că incidentul din seara zilei de duminică, 13 iulie , când un tânăr în vârstă de 32 de ani , din Giurgiu, s-a urcat pe clădirea instituției amenițând că se aruncă în gol, nu are nici o legatură cu administrația locală. Tânărul protestar neavând nici o doleanță care să iși găsească soluția la administrație.
Protestatarul ce locuiește în căminul C2 din cartierul Istru a luat această decizie în urma unui scandal în care a fost implicat și ulterior a primit o amendă în valoare de 1000 de lei, de la echipajul de jandarmi chemt să intervină în altercație.
În semn de protest, pe motiv că nu este vinovat, tânărul a escaladat un burlan exterior al clădirii Primariei , aripa de pe Șoseaua București și s-a agățat de paratrăznetul instalat pe instituție. La fața locului au ajuns imediat echipaje ale Poliței Locale, Municipale, SMURD și Ambulanței.
Protestatarul care amenința că se va arunca în gol a cerut să discute cu șeful Poliției Giurgiu. În cel mai scurt timp, la fața locului, a sosit comandantul Poliției Giurgiu, Adrian Racaru. Acesta împreună cu șeful Poliției Locale , Lazăr Ciobanu au reușit să îl convingă pe protestatar să coboare. Ulterior, tânărul a fost preluat de un echipaj al Poliției Municipale în vederea continuării cercetarilor.

Ultima modificare: 13.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul O parte din Canalul Cama transformat în zonă de agrement

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.